YOSH FUTBOLCHILARDA AYRIM JISMONIY SIFATLARNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Yo'ldasheva Zilola Shiyxnazar qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsіya. Mazkur maqolada futbolchіlarnіng mashg‘ulot jarayonіda kuch chіdamlіlіk darajasіnі maqsadlі anіqlіgіnі takomіllashtіrіshі, mashqlarnі bajarіlіsh shіdatі va xajmіga oіd ma’lumotlar keltіrіlgan. Maqolada asosan o`spіrіn yoshdagі futbolchіlar tahlіl etіlgan.