BOʻLAJAK OʻQITUVCHILARNI KASBIY- INNOVATSION FAOLIYATGA TAYYORLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Hamroqulova Sadoqat Zayniddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya.Mazkur tezis bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy-innovatsion faoliyatga tayyorlash tizimini takomillashtirishning nazariy-metodik asoslarini yoritadi. Tadqiqotda kompetensiyaviy, tizimli va faoliyat yondashuvlari integratsiyasiga tayangan holda, tayyorgarlikning diagnostika, loyihalash va refleksiya mexanizmlari ishlab chiqildi. Yangilik sifatida innovatsion kompetensiyani mezon va ko‘rsatkichlar orqali baholash hamda amaliyotga yo‘naltirilgan modul modeli asoslandi.