SUN’IY INTELLEKT ORQALI NEMIS TILI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - D.M. Raxmonqulova (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalangan holda nemis tilini o‘qitish metodikasini takomillashtirish masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda zamonaviy raqamli vositalar, adaptiv o‘qitish tizimlari hamda individual yondashuv asosida til o‘rganish samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Natijalar sun’iy intellekt yordamida o‘quvchilarning til kompetensiyalarini rivojlantirishda yuqori samaradorlikka erishish mumkinligini ko‘rsatadi.