VAFO TUSHUNCHASI TALQINI - Asadova Dilafruz Shirinboy qizi; Xasanova Mashhura (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada insonni komillik sari yetaklovchi muhim fazilatlardan bo‘lgan vafo va sadoqat tushunchalari yoritiladi. Shuningdek, A. Navoiy, A. Avloniy va A. Oripov asarlarida mazkur fazilatlarning badiiy talqini tahlil qilinib, “Hayrat ul-abror”, “Chin do‘st” hamda “Jannatga yo‘l” asarlari asosida ularning mazmun-mohiyati ochib beriladi.