GLOBAL MUAMMOLAR VA ULARNING MAʼNAVIY HAYOTGA TAʼSIRI - Ne‘matov Shoxrux Sohibiddin o‘gli (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XXI asr insoniyatini tashvishga solayotgan global muammolar, ularning kelib chiqish sabablari va jamiyatning maʼnaviy hayotiga ko‘rsatayotgan ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, ekologik, iqtisodiy, axloqiy va siyosiy inqirozlarning inson ruhiyati va maʼnaviy qadriyatlariga bo‘lgan salbiy oqibatlari yoritiladi. Maqolada insoniyat oldidagi umumjahon masalalarni hal etishda maʼnaviy yuksalish, bag‘rikenglik va axloqiy mas’uliyatning o‘rni asoslanadi.