IJTIMOIY TARMOQLARNING INSON RUHIYATIGA TA’SIRI - G'ofurova Maloxat Anvarbekovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning inson ruhiyatiga ijobiy va salbiy ta’sirlari, ularning yoshlar ongiga ko‘rsatadigan psixologik ta’siri hamda ulardan samarali foydalanish bo‘yicha tavsiyalar yoritilgan.