O‘SMIRLARDA EMOTSIONAL O‘ZGARISHLAR VA ULAR BILAN SAMARALI MULOQOT USULLARI - Teshaboyeva Nargiza Bilolidinovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada o‘smir yoshidagi bolalarda yuz beradigan emotsional o‘zgarishlar, ularning psixologik xususiyatlari hamda ota-ona va pedagoglarning ular bilan samarali muloqot usullari haqida fikr yuritiladi.