SOHIBQIRON AMIR TEMUR SUVORIYLARI TUZILISH TARKIBI - Qambarov G’ayrat; Axmatov Abdullo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada Buyuk Qo’mondon Amir Temurning armiyasida harbiy otliq qo’shinning tashkil qilish haqida fikr bayon etildi. va o’tmishdagi harbiy sarkardalarning otliq qo’shini haqida qisqacha bayon berildi.