PEDAGOGNING KASBIY KOMPTENTLIGINI RIVOJLANTIRISH USULLARI. - Xolmanova K (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy pedagogning kasbiy kompitentligini rivojlantirish usullaridan unumli foydalanish hamda sifatli ta’lim berish va о‘z navbatida pedagogning kasbiy mahoratiga bog‘liqligi haqida to’xtalib o’tilgan. Maqolada ta’lim-tarbiya jarayoni alohida о‘ringa ega ekanligi hamda hozirgi zamonaviy pedagogning egallashi kerak bо‘lgan kasbiy kompitentlik yoritilib berilgan.