O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI QO‘LLAB- QUVVATLASH SIYOSATI - Shahriyorov Aziz Toshmuhammad o‘g ‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va tadbirkorlikni rivojlantirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan davlat siyosatining asosiy yo‘nalishlari, qonunchilikdagi islohotlar, amaliy qo‘llab-quvvatlash choralari va ularning ijtimoiy- iqtisodiy natijalari yoritilgan. Mamlakatda yaratilayotgan tadbirkorlik muhitining rivojlanish sur’atlari, mavjud imkoniyatlar va ularni takomillashtirish yo‘llari tahlil qilinadi. Ilg‘or tajribalar asosida kelgusidagi ustuvor vazifalar belgilab beriladi.