LOGISTIKA JARAYONLARIDA MULTIMODAL TASHISHNING O’RNI VA ISTIQBOLLARI - Sharafiddinov Qosimjon Tohirjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada multimodal tashish ya’ni tashilayotgan yuklarni bir necha bosqichli manzilga yetkazish haqida ma’lumot keltirib o’tilgan. Jarayonning sifatini oshirish, mahsulotni xavfsiz va tez yetkazish usullari ham tahlil etilgan.