INTERMODAL TASHISH. XALQARO TRANSPORTDA ZAMONAVIY YECHIM - Sharafiddinov Qosimjon Tohirjon o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Maqolada intermodal transport tushunchasi, uning ta’rifi, ishlash jarayoni va afzalliklari yoritilgan. Ushbu tashish turi turli transport vositalarini birlashtirib, xarajatlarni kamaytirish, tezlik va xavfsizlikni oshirish hamda ekologik samaradorlikni ta’minlaydi.