INFLYATSIYA VA OZIQ-OVQAT NARXLARI: XALQNI QIYNAYOTGAN MASALA - Baxromova Indira Azizjon qizi; G’ulomova Gulasal Azizjonovna; Axmedov O’tkirjon Aloviddin o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANOTATSIYA Ushbu maqolada inflyatsiya va oziq-ovqat narxlarining o‘zaro bog‘liqligi, sabablar, ijtimoiy ta’siri va yechim yo‘llari yoritiladi. O‘zbekiston misolida mavjud muammolar tahlil qilinadi.