GINEKALOGIYA AMALIYOTIDA INTRAFERTIL PREPARATINING SAMARADORLIGI VA UNING REPRODUKTIV SALOMATLIOKNI TIKLASHDAGI O’RNI. - Yuldasheva Barnoxonim; Rahmatullayeva Aziza Farxodovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada Intrafertil preparatining ginekologik amaliyotda, xususan, bachadon ichki muhitini optimallashtirish, endometriyni regeneratsiya qilish, yallig‘lanish jarayonlarini kamaytirish va bepushtlikni davolashdagi klinik samaradorligi o‘rganilgan. Tadqiqot davomida reproduktiv yoshdagi ayollar orasida Intrafertil bilan davolash kursidan oldin va keyin endometriyal qalinlik, follikulyar o‘sish, va homiladorlik ko‘rsatkichlarining o‘zgarishi tahlil qilindi. Olingan natijalar preparatning reproduktiv salomatlikni tiklashdagi ijobiy ta’sirini ko‘rsatdi.