ALEKSANDR ARKADOVICH FAYNBERG TIMSOLIGA TASNIF - Eshnazarova Gulsanam Faxriddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Aleksandr Arkadovich Faynberg ijodi hayotimizda ulkan ma’no va mohiyat kasb etadi.Biz bu ijodkorni nafaqat Vatan timsolini qalbiga singdirgan shaxs sifatida, balki o’z she’rlari bilan olam- olam ma’no ifodalagan ijodkor sifatida ham tan olganmiz desam mubolag’a bo’lmaydi. Negaki, ijodkor o’z she’rlarida tabiatga mehr-muhabbat kabi timsollarni eng sodda misollar bilan tushuntiradi.