DUNYODA MAVJUD SABZAVOT EKINLARINI EKADIGAN SEYALKALARNING TAHLILI - Babojanov Atabek Berdiboy o‘g‘li; Jo‘rayev Asliddin Nasriddin o‘g‘li; Fayzulloyev Muxriddin Nasriddin o'g'li; Djumaboyeva Shohista Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Maqolada qishloq xo‘jaligi ekinlaridan biri bo‘lgan sabzi urug‘ini yekish uchun seyalka konstruksiyasini ishlab chiqish bo‘yicha tavsiya keltirilgan hamda ushbu tavsiya etilayotgan qurilmada sabzavot ekinlari urug‘ini pushtaga ko’p qatorlab ekishni amalga oshiradigan texnika vositasini ishlab chiqish dolzarbligi va qurilma haqida qisqacha keltirib o‘tilgan.