HARBIY BO‘LINMA SHAXSIY TARKIBIDA AXBOROT-PSIXOLOGIK XAVFSIZLIKNI TA’MINLASHDA TARBIYAVIY ISHLARNI TAKOMILLASHTIRISH ASOSLARI - Yamanqulov Sohibjon Sanjar o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada harbiy bo‘linma shaxsiy tarkibida axborot-psixologik xavfsizlikni ta’minlashning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot makonida yuzaga kelayotgan tahdidlar, ularning harbiy xizmatchilar ongiga ta’siri hamda bu jarayonda tarbiyaviy ishlarning o‘rni yoritib beriladi. Shuningdek, axborot-psixologik xavfsizlikni mustahkamlashda innovatsion yondashuvlar va samarali metodlar asoslab berilgan.