MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA MULTIMEDIA TEXNALOGIYALARINI JORIY ETISH - Jo'rayeva Mohinur Yoqub qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyalanuvchilariga ta’lim berishda axbarot texnalogiyalaridan foydalanish murakkab masala hisoblanib,ko’plab bahs-munozalarga sabab bo’lmoqda. Lekin shunga qaramay ,maktabgacha yoshdagi bolalarni tarbiyalash va ularning har tomonlama yetuk inson bo’lib rivojlanishida kompyuter texnalogiyalari vositalari foydalanish o’zining ijobiy samarasini bermoqda.