JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY TA’LIM BERISH USULLARI - Xatamov Nurbek Boliyevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatasiya: Ushbu maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarida qo‘llanilayotgan zamonaviy o‘qitish usullarining o‘rni va ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Ayniqsa, ular o‘quvchilarning jismoniy tayyorgarligi, mustaqil fikrlash qobiliyati va sog‘lom turmush tarziga bo‘lgan munosabatini shakllantirishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, innovatsion pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar hamda axborot- kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanishning samaradorligi tahlil etiladi.