INDIVIDUAL YONDASHUV ASOSIDA JISMONIY MASHG‘ULOTLARNI TASHKIL ETISH - Karimova Farzona Shuxratjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada individual yondashuv asosida jismoniy mashg‘ulotlarni tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Har bir shug‘ullanuvchining yosh, jins, jismoniy tayyorgarlik darajasi, sog‘lig‘i hamda psixologik xususiyatlarini inobatga olgan holda mashg‘ulot jarayonini rejalashtirishning ahamiyati yoritiladi. Individual yondashuv orqali jismoniy sifatlarni samarali rivojlantirish, ortiqcha yuklamalarning oldini olish va mashg‘ulotlarga bo‘lgan motivatsiyani oshirish masalalari ko‘rib chiqiladi.