AQLLI UY TEXNOLOGIYASIDA ENERGIYA TEJAMKORLIGI HAQIDA TUSHUNCHA - Qurbonov E.A; Babakandov O.N (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada aqlli uy texnologiyasida energiya samaradorligi haqida ma’lumot berildi. Aqlli uy haqida va uning imkoniyatlari, xavfsizligi va mavjud qulayliklar haqida ma’lumotlarlar keltirildi. Aqlli uylar nima sababdan keng tarqalayotganligi haqida qisqacha izohlab ketildi.