INKLYUZIV TA’LIMNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abduvaitova Charos Baxtiyor qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada inklyuziv ta’limning psixologik xususiyatlari, uning o‘quvchilar rivojlanishiga ta’siri hamda inklyuziv muhitda ishlashning muhim jihatlari yoritiladi. Shuningdek, alohida ehtiyojga ega bolalar bilan ishlashda psixologik yondashuvlar tahlil qilinadi.