O‘SMIRLIK DAVRINING MUHIM PSIXOLOGIK JIHATLARI - Domonova Dilfuza Oʻktam qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, bu bosqichda yuzaga keladigan ichki va tashqi o‘zgarishlar hamda o‘smirlar bilan ishlashning muhim jihatlari yoritiladi. Shuningdek, o‘smir shaxsining shakllanishida muhim omillar tahlil qilinadi.