O‘SMİRLİK DAVRİDA PSİXİK RİVOJLANİSHNİNG ASOSİY XUSUSİYATLARİ - Yuldashboyeva Odina Nurillo qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, shaxs shakllanishidagi inqirozlar va kognitiv rivojlanish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘smirning ijtimoiy muhit bilan munosabatlari va "Men" konsepsiyasining shakllanish mexanizmlari yoritilgan. Maqola psixologlar, pedagoglar va ota-onalar uchun mo‘ljallangan.