STEAM TA’LIM MODELI XUSUSIYATLARI - Zokirova Zarina Shodmonqul qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida STEAM ta’lim modelining o‘ziga xos xususiyatlari atroflicha tahlil etilgan. Unda ushbu modelning o‘quvchilarda kreativlik, tanqidiy fikrlash, jamoada ishlash ko‘nikmalari hamda mustaqil fikrlash, tashabbuskorlik, kommunikativlik va raqamli savodxonlikni rivojlantirishdagi ahamiyati yoritilgan.