BIZNES FAOLIYATIDA BOSHQARUV SAMARADORLIGIGA ERISHISHNING YO‘LLARI - J.A.XOTAMOV; S.D.TOXIRJONOV (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kichik biznes korxonalarining milliy iqtisodiyotimizdagi tutgan o`rni hamda kichik biznes korxonalarini boshqarish va rivojlantirish masalalari bugungi kunda milliy iqtisodiyotimizda strategik maqsad sifatida tasdiqlanganligi sababli, dolzarb bo‘lib bormoqda.Turli tadqiqotchilar, mutaxassislarning turli ishlari o‘rganiladi, tahlil qilinadi. Kichik biznes korxonalarida boshqaruvning afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqiladi hamda zamonaviy boshqaruvni samarali tashkil etish bo‘yicha usullar taklif etiladi.