TAʼLIMDA PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK MUHIT YARATISH - Djoraboeva Surayyo Abduholikovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida psixologik va pedagogik muhitni yaratishning ahamiyati, uning o‘quvchilar rivojlanishiga ta’siri hamda samarali ta’lim jarayonini tashkil etishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom muhitni shakllantirishning asosiy omillari va usullari tahlil qilinadi.