IJOBIY PSIXOLOGIYA VA JAMOADA ISHLASH - Muhiddinova Surayyo Joʼrayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda ijobiy psixologiyaning mazmuni, uning shaxs va jamoa rivojlanishidagi o‘rni hamda jamoada samarali ishlashning psixologik asoslari yoritiladi. Shuningdek, ijobiy muhit yaratish, motivatsiya va hamkorlik ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.