OʻQUVCHILARNI ZAMONAVIY KASBGA YO‘NALTIRISH TEXNOLOGIYALARI - Baxramova Shaxnozaxon Shuxrat qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy kasbga yo‘naltirish texnologiyalarining mazmuni, ularning psixologik-pedagogik asoslari hamda o‘quvchilarni kasb tanlashga tayyorlashdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, raqamli platformalar, interaktiv metodlar va innovatsion yondashuvlar orqali o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlash usullari tahlil qilinadi.