KORREKSION MASHG‘ULOTLARDA NUTQ NUQSONLARINI BARTARAF ETISHNING FONOLOGORITMIK TIZIMI VA UNING KOMPLEKS IMKONIYATLARI - Qodirova Mahzuna Shamshidin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada korreksion mashg‘ulotlarda nutq nuqsonlarini bartaraf etishning fonologoritmik tizimi va uning kompleks imkoniyatlari keng yoritiladi. Mazkur tizim nutq buzilishlarini tuzatishda innovatsion va samarali yondashuv sifatida qaralib, unda fonetik, ritmik hamda harakat komponentlarining o‘zaro uyg‘unligi asosiy o‘rin egallaydi.