BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA SINFDAN TASHQARI O‘QISH ISHLARINI TASHKIL ETISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Umarova Gulzoda Bahodir qizi; Norbutayeva Marjona Gʻolib qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining sinfdan tashqari o‘qish faoliyatini samarali tashkil etishning ilmiy-nazariy va amaliy asoslari yoritilgan, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, badiiy asarlarni anglash va estetik didni shakllantirishda sinfdan tashqari o‘qishning o‘rni tahlil qilingan.