SHAXS RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIK O‘ZGARISHLAR VA ULARNING BOSQICHLARI - Boboxonova Shohida Qosimovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda shaxs rivojlanishi jarayonida yuz beradigan psixologik o‘zgarishlar, ularning bosqichma-bosqich shakllanishi hamda rivojlanishga ta’sir etuvchi asosiy omillar yoritiladi.