OʻQITUVCHILARDAGI KASBIY STRESS VA CHARCHOQNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Yesmurzayeva Oltin Kuvanchevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda o‘qituvchilarda uchraydigan kasbiy stress va charchoq holatlari, ularning yuzaga kelish sabablari hamda bartaraf etishning psixologik usullari yoritiladi. Shuningdek, pedagogning ruhiy salomatligini saqlashga doir tavsiyalar beriladi.