MEDIATA’LIM NAZARIYASINING PEDAGOGIKADAGI O‘RNI - Ma’murova Gulira’no Bahtiyorjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada media ta’lim nazariyasining pedagogik jarayonda egallagan o‘rni, zamonaviy ta’lim tizimida uning dolzarb ahamiyati hamda o‘quvchilarda mediasavodxonlikni rivojlantirishga qaratilgan pedagogik yondashuvlar chuqur tahlil etiladi. Media ta’limning asosiy maqsadlari, vazifalari va amaliy qo‘llanilishi keng yoritilgan.