ILK O‘SPIRINLIK DAVRIDA DO‘STLASHISH MUAMMOSI - Baxramova Dilobar Xusanovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda ilk o‘spirinlik davrida do‘stlashish jarayoni, uning psixologik xususiyatlari hamda yuzaga keladigan muammolar yoritiladi. Ushbu davrda tengdoshlar bilan munosabatlar shaxs rivojida muhim o‘rin tutadi. Maqolada o‘spirinlarning emotsional ehtiyojlari, ijtimoiylashuv jarayoni va do‘stlikni shakllantirishdagi qiyinchiliklar tahlil qilinadi.