OILAVIY ZOʻRAVONLIK NIMA? OILADAGI ZOʻRAVONLIK TURLARI - Teshaboyeva Farog'at Xasanboyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Mazkur mavzuda oilaviy zo‘ravonlik tushunchasi, uning asosiy ko‘rinishlari hamda shaxs va jamiyatga ta’siri yoritiladi. Oiladagi zo‘ravonlik nafaqat jismoniy, balki psixologik, iqtisodiy va ijtimoiy zarar yetkazuvchi muammo bo‘lib, uning oldini olish muhim ahamiyatga ega.