OʻQUVCHILARDA KASB-HUNARNI MUSTAQIL TANLASHDA MEHNAT FAOLIYATINING AHAMIYATI - Arslonova Marxabo G'ulomovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur mavzuda o‘quvchilarning kasb-hunarni ongli va mustaqil tanlash jarayonida mehnat faoliyatining o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Mehnat orqali o‘quvchilar o‘z qobiliyatlarini sinab ko‘radi, kasblar haqida real tasavvur hosil qiladi va to‘g‘ri qaror qabul qilish ko‘nikmalarini rivojlantiradi.