АЙРИБОШЛАШ ШАРТНОМАСИНИНГ ҲУҚУҚИЙ ТАБИАТИ ВА ХУСУСИЯТЛАРИ - Б.З.Нормуродов (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Аннотация. Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси фуқаролик қонунчилигидаги айрибошлаш шартномасининг ҳуқуқий табиати, асосий белгилари, тарафларнинг ҳуқуқ ва мажбуриятлари, шакли ва муддати, шунингдек, унинг олди-сотди шартномаси билан ўхшашликлари таҳлил қилинади.