MEDIA TA’LIMI NAZARIYASINING ZAMONAVIY PEDAGOGIKADAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Murodjonova Mubina G`ayratjon qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada media ta’limi tushunchasining pedagogik asoslari, uning nazariy modellari hamda raqamli axborot makonida o‘sib kelayotgan yosh avlodni tarbiyalashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Media savodxonlikning shaxs tanqidiy fikrlashini shakllantirishdagi ahamiyati hamda ta’lim jarayoniga integratsiyalashuvi masalalari yoritilgan.