BENZIN MAHSULOTLARI SIFATINI KIMYOVIY USULLAR ORQALI NAZORAT QILISH TEXNOLOGIYALARI (AN’ANAVIY VA ZAMONAVIY USULLAR ASOSIDA) - Kdirbaev Islambek Baxadirovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada benzin mahsulotlari sifatini nazorat qilishning kimyoviy usullari, ularning evolyutsiyasi va bugungi kunda qo‘llanilayotgan innovatsion texnologiyalar tahlil qilinadi. An’anaviy titrimetrik va fizik-kimyoviy usullarning zamonaviy xromatografik va spektral tahlil usullari bilan qiyosiy tavsifi keltirilgan. Shuningdek, yoqilg‘i sifatini oshirish va ekologik xavfsizlikni ta’minlashda kimyoviy nazoratning o‘rni yoritilgan.