YOSHLAR HAYOTIDA DINNING O’RNI - Og'abek Foziljonov Zafarjon o’g’li; Azimov Sherzod Bahtiyorich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ishda yoshlar hayotida dinning ahamiyati va uning ma’naviy shakllanishdagi roli keng yoritiladi. Ayniqsa, yosh avlodning axloqiy qadriyatlari, hayotiy qarashlari va ijtimoiy xulq-atvoriga diniy omillarning ta’siri tahlil qilinadi.