BORLIQ FALSAFASI - Allanazarova Mohigul (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada borliq falsafasi haqida keng qamrovli tahlil beriladi. Borliqning mohiyati, uning tushunchalari va tarixiy rivoji, shuningdek, turli falsafiy qarashlar va oqimlar orqali muhokama qilinadi. Maqola orqali borliq falsafasi haqida terrorni chuqurlashtirish va bu sohadagi zamonaviy tafakkurlarni o’rganish maqsad qilingan.