BOG‘CHA YOSHIDAGI BOLALARDA TABIATGA MEHR VA EKOLOGIK ONGNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Durmanova Gulchehra Dusiyarovna; Turdiyev Azamat Gʻayratovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolaning maqsadi, maktabgacha ta’lim yoshidagi bolalarni maktabga tayyorlash, tabiat bilan tanishtirish jarayonida tabiatga ehtiyotkorona munosabatda bo’lish, vatanga mehrli bo’lish, ekologik ta’lim tarbiyani amalga oshirish, tabiat haqida mukammal bilimga ega bo’lgan yoshlarni tarbiyalashdir