JUKOVSKAYA KO’CHASIDAN BOSHLANGAN PARVOZ - Nurmatova Azizaxon Jahongir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola O‘zbekiston xalq shoiri, mohir tarjimon va ssenarist Aleksandr Arkadiyevich Faynbergning serqirra ijodiy merosiga bag‘ishlanadi.