YOSHLARNING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI HAMDA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Hamrayeva Gulmira Nusratullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada zamonaviy yoshlar orasida uchraydigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish usullari yoritiladi. Shuningdek, yoshlarning emotsional holati, ijtimoiy moslashuvi va ruhiy salomatligini mustahkamlash masalalari tahlil qilinadi.