O‘SMIRLARDAGI DELIKVENT XULQ-ATVORNI BARVAQT ANIQLASH VA BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Abdiyeva Nazira Umirzaqovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlarda uchraydigan delikvent xulq-atvorning psixologik sabablari, uni barvaqt aniqlash usullari hamda profilaktik va korreksion yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.