KIBERXAVFSIZLIK VA KRIPTOLOGIYANING IJTIMOIY HAYOTDAGI MUAMMOLARI HAMDA HUQUQIY YECHIMLARI - I.A.Ismailov; Abduxalilova Nasibaxon Farhod qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada zamonaviy axborot texnologiyalari rivojlanishi sharoitida kiberxavfsizlik va kriptologiyaning jamiyat hayotidagi ahamiyati, mavjud muammolari hamda ularning huquqiy yechimlari tahlil qilinadi. Shuningdek, kiberjinoyatchilik, shaxsiy ma’lumotlarni himoya qilish, axborot xavfsizligini ta’minlash va xalqaro hamkorlik masalalari yoritilgan.