BOSHLANGʻICH MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARDA BILISH JARAYONLARINING SHAKLLANISHI - Hamzayeva Zebiniso Jo‘raqulovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada boshlang‘ich maktab yoshidagi o‘quvchilarda bilish jarayonlarining shakllanishi, ularning psixologik xususiyatlari hamda ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, diqqat, xotira, tafakkur va tasavvur kabi bilish jarayonlarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.