BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING AXLOQIY TARBIYA MASALALARI - Mirxalilova Nargiza Akbarovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida o‘quvchilarning axloqiy tarbiyasini shakllantirishning ahamiyati, uning zamonaviy ta’limdagi o‘rni, o‘quvchilarni ijtimoiy hayotga tayyorlashdagi roli, milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida tarbiyalashga oid nazariy-metodik yondashuvlar yoritilgan.