PSIXIK RIVOJLANISHIDA MUAMMOSI MAVJUD OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI USULLARI - Matyakubova Maloxat Nurullayevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada psixik rivojlanishida muammosi mavjud o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik-pedagogik usullari, ularni qo‘llab-quvvatlash va ijtimoiy moslashtirish masalalari yoritiladi. Shuningdek, oila, maktab va mutaxassislar hamkorligining ahamiyati tahlil qilinadi.